Det kreative hjørne i Skælskør

Tidligere udstillinger på Bruuns Hjørne


I Fælles-Galleriet

13 juli - 30 juli . 2022

En Krukket Udstilling
 
Gerda Østergaard, Nelly Gaskin og Lene Hansen fra kunstner-fællesskabet, Kunstnerne Bruuns Hjørne, udstiller nye keramiske arbejder, hvor “krukken” er temaet. Gerda, Nelly og Lene har igennem en faglig dialog skabt større værker, der giver beskueren indblik i keramikernes forskellige, individuelle og personlige udtryk.
 
Udstillingen kan ses i Bruuns Hjørnes Fælles-Galleri.

 Udstilling i hjørnebutikken


Nelly Gaskin og Lene Hansen


Vi har permanent udstilling af vores eget design og vores fælles passion for Raku keramik. 
og vores butik er åben torsdag - fredag 11-17 lørdag 10-13 og efter aftale. 
Nelly Gaskin Tlf: 50913377 Lene Hansen Tlf: 22145013

Nelly Gaskins keramiske univers er et sted, hvor livsglæde og trang til udfoldelse er så blomstrende, at ingen ordinære regler eller rammer kan holde det tilbage; næsehorn danser og går på line og høns pudser og putter sig. Med et ubesværet og legende udtryk, former Nelly Gaskin med stor præcision og omhu.

nellygaskin.dk

Lene Hansen brænder for raku, brillerer ved sin drejeskive og formgiver med æstetik og humor.  Som keramiker udforsker og leger Lene Hansen med de mange muligheder i det håndværksmæssige, som der ligger i det keramiske arbejde. Med øje for håndværket fordyber og eksperimenterer Lene fortsat med mange forskellige teknikker i den skabende proces. Udtrykket er varmt og levende når Lene Hansen drejer og former. 

Keramiker.dk

 Udstilling i baggården


Gerda Østergaard


 

I baggården på Bruuns Hjørne finder du Gerda Østergård der gennem et langt liv med leret har beskæftiget sig med både udsmykning i diverse byrum, større og mindre skulpturer og brugskunst, der har været udstillet alle de steder hvor kun de mest anerkendte kunsthåndværkere lukkes ind. Hos Gerda blomster skabertrangen og i et skønt miks af farver og former har Gerdas keramik et unikt udtryk. 

Ceramicartist.dk 


Kontakt os

Bruuns Hjørne
Gammeltorv 2A  
4230 Skælskør
Danmark

+45 50913377
Bruunshjorne@gmail.com
CVR: 40577084Åbningstider

Torsdag kl. 11-17
Fredag kl. 11-17 
Lørdag kl. 10-13

gratis parkering 


Bliv opdateret

Kunstnerne Bruuns Hjørne