Det kreative hjørne i Skælskør

Jan Vinther

Poetisk sortsyn og Neo-Gotiske fortællinger møder rå social realisme.

Installationsrum med fotokopier, tekster, lyd, lys og diverse objekter + Merch. På Bruuns hjørne i forbindelse med Kunst i Pinsen 2022

Kaskader af fragmenter, scener til imaginære kortfilm/musikvideoer, der kører på min indre nethinde. Når jeg skriver, går jeg på skovhugst i populærkulturen- og musikkens formørkede randområder. Sampler, stjæler med arme og ben. Mine fotografier indgår som scenografi i mine tekster.

Teksterne skriver oftest sig selv, når jeg lytter til musik, så ruller associationerne. De skrives i ”one take”, sjældent uden nogen form for efterredigering.

I mine tekster optræder kunstnere som Kraftwerk, Depeche Mode, David Bowie, Iggy Pop & The Stooges, Sods, Thåstrøm, Jan Sonnergaard, Suicide, Chris Burden, Nabokov, Dead Can Dance, The Pogues, Ministry, Nine Inch Nails, Mudhoney, Nick Cave, The Cure, Sleaford Mods, Chelsea Wolf, Deftones, Kendrick Lamar og mange flere.

Jeg har ikke fået tilladelse til at inkorporere nævnte kunstnere i mine tekster, tænker heller ikke jeg skal be` om lov. Beastie Boys spurgte heller ikke om lov, da de indspillede ”Pauls Boutique”. Det kostede dem dyrt i sagsanlæg. Tvivler på at samme skæbne vil overgå mig.

Jan Vinther, Bruuns Hjørne, Skælskør, juni 2022


Instagram: @vinther_visuals
Facebook: Jan Vinther – Visual Artist

 

Kontakt os

Bruuns Hjørne
Gammeltorv 2A  
4230 Skælskør
Danmark

+45 50913377
Bruunshjorne@gmail.com
CVR: 40577084Åbningstider

Torsdag kl. 11-17
Fredag kl. 11-17 
Lørdag kl. 10-13

gratis parkering 


Bliv opdateret

Kunstnerne Bruuns Hjørne